Counselling

Ik ben Stefan oprichter van  In de Praktijk by Stefan – counselor in Apeldoorn. De eerste keer dat ik zelf in contact kwam met een counselor was ik onder de indruk wat je met een goed gesprek kunt bereiken met mensen. Dit gesprek heeft in mij het vuur ontstoken om zelf ook te gaan starten als counselor.

Natuurlijk snap ik dat je denkt ‘Waarom heb ik een counselor nodig?’ Ik pak het counselor zijn geheel down to earth aan, zodat het voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk is. Deze benadering van counselling is essentieel voor het bereiken van optimale resultaat in jouw welzijn. Als counselor in Apeldoorn biedt ik een unieke combinatie van expertise, zorg en toewijding om jou te helpen en mee te lopen op jouw levens reis.

Met mijn ervaring en kennis van diverse gesprekstechnieken en een rugzak vol tools, sta ik klaar om jouw met veel passie te begeleiden. Juist mijn persoonlijke aanpak stelt me  in staat om de diepere oorzaken van je klachten te onderzoeken en een behandeling op maat dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Praktijk

“In de Praktijk by Stefan” biedt een veilige, natuurlijke en ondersteunende omgeving waarin je je comfortabel voelt om laagdrempelig te praten over jou en je uitdagingen. Omdat ik als geen andere weet dat tijd nemen om te luisteren van belang is doe ik dit uitgebreid. Ik staat klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen, zodat je een leven vol vitaliteit en welzijn kunt leiden.

Als je op zoek bent naar een counselor in Apeldoorn, ben je mij aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op met In de Praktijk by Stefan om een afspraak te maken en begin je reis aar een evenwichtig en gezond leven. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden.

Stefan
praktijk
Stefan
Counselling