Inzichtkaarten geven je een inzicht.

inzichtkaarten zijn geen kaarten waarmee je de toekomst kunt voorspellen of die je inzicht geven in het verleden. Wat ze je wel kunnen geven is inzicht op in de situaties die op dit moment bij jou speelt, want deze kaarten werken namelijk met jouw energie en daarom trek je altijd de kaart die jij op dit moment nodig hebt. Ze helpen je met bewustwording, met de groei en ontwikkeling van jezelf. Deze kaarten stimuleren en motiveren jou om op jezelf te vertrouwen en te gaan geloven in je eigen kracht. Op deze manier leer je om goed te luisteren naar jezelf en naar je eigen lichaam.

Je hoeft geen vraag te stellen, maar het mag wel.
Je kan de kaart dagelijks gebruiken bijvoorbeeld ‘s ochtends bij je ochtendritueel maar ook als je antwoord zoekt op een specifieke vraag ga af op je gevoel en
laat je door de kaarten inspireren, de kaarten bevatten namelijk adviezen of boodschappen die op dat moment belangrijk voor jou zijn. stem af op de kaarten, adem een paar keer diep in en uit en vraag: ‘welke belangrijke boodschap mag ik vandaag ontvangen?’, als je zelf een andere vraag hebt kun je die natuurlijk ook stellen, het is trouwens niet zo dat je perse een vraag moet stellen. Het stellen van een vraag maakt wel makkelijker om antwoord te krijgen op wat jij op dit moment nodig hebt.
 
Help deze boodschap past helemaal niet bij mij.
Het kan heel goed dat wanneer je de kaart trekt, dat je denkt hier kan ik helemaal niets mee, deze boodschap is niet voor mij bedoeld. Dat kan ik ook heel goed begrijpen, maar jij hebt de kaart met jouw energie getrokken dus het klopt altijd. Het kan zijn dat je de boodschap nog niet direct kunt plaatsen, dat is helemaal niet erg. Leg de kaart even weg bijvoorbeeld op je bureau en je zult merken dat je in de loop van de dag een o ja moment krijgt en ineens de puzzelstukjes op zijn plaats vallen.

blog
holistische reis