Over mij

Ik ben Stefan oprichter van  In de Praktijk by Stefan – Ik ben Masseur, Holistisch therapeut (i.o) en Counsellor in Apeldoorn.

Masseur

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met massage was ik onder de indruk wat een massage met lichaam en geest doet. Aanraking kan veel met een persoon doen, zo kan een stevige aanraking knopen uit spieren halen en met een rustige aanraking kunnen mensen in totale ontspannen raken en hierdoor word o.a. het hoofd leeg gemaakt en werkt hierdoor ook stress verlagend.

Massage moet voor iedereen mogelijk zijn, van jong tot oud van arm tot rijk. Een massage is altijd fijn, nodig en ontspannend voor lichaam en geest. Elk mens is uniek daarom kijk ik altijd naar jouw als heel persoon , ik luister naar jouw en je lichaam . Zodat de massage uniek op maat is afgestemd op jouw behoeftes.
Door regelmatig je zelf te laten masseren onderhoud je lichaam en geest daarom zeg ik altijd  “Massage is de APK voor je lichaam”

Holistisch therapeut (i.o)

De eerste keer dat ik een holistische behandeling onderging was ik onder de indruk wat het met mij als mens deed. Deze behandeling heeft in mij het vuur ontstoken om zelf ook te gaan starten met de opleiding tot Holistisch therapeut.

Natuurlijk snap ik dat je denkt ‘holistisch is dat niet zweverig?’ Ik pak het geheel down to earth aan, zodat het voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk is. Deze benadering van holistische therapie is essentieel voor het bereiken van optimale resultaat in jouw welzijn. Als holistisch therapeut in Apeldoorn biedt ik een unieke combinatie van expertise, zorg en toewijding om jou te helpen en mee te lopen op jouw levens reis.

Counsellor

Als masseur ontdekte ik dat de kracht van oprechte gesprekken en empathie een onmisbare rol speelt in het welzijn van mensen.. Geïnspireerd door deze ervaringen heb ik een opleiding tot counselor gevolgd om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en aanpak te verrijken. Als counsellor kan ik jou helpen om effectief om te gaan met uitdagingen en emotionele vraagstukken. Of het nu gaat om rouw, stress, angst of andere levenskwesties, mijn counselling biedt een toegankelijke manier om grip te krijgen op je emoties en de kern van het probleem aan te pakken. Deze benadering van counselling is essentieel voor het bereiken van optimale resultaat in jouw welzijn. Als counselor in Apeldoorn biedt ik een unieke combinatie van expertise, zorg en toewijding om jou te helpen en mee te lopen op jouw levens reis.

Stefan
Stefan
Counselling
Massage
Holistische behandelingen