Reserveren Counselling 60 minuten

Welkom bij onze bookingsmodule!

Bij mij kun je eenvoudig en snel een afspraak maken voor jouw gewenste behandeling. Het proces is simpel: je kiest de behandeling, selecteert een beschikbare datum en tijdstip en bevestigt je afspraak. Houd er rekening mee dat de afspraak pas definitief is nadat ik deze heb bevestigd.

Laden...

Stap 1: Kies de behandeling die het beste bij jouw wensen past. 

Stap 2: Kies een beschikbare datum en tijdstip. Bekijk de kalender en ontdek welke data en tijden nog beschikbaar zijn. Kies het moment dat het beste in je agenda past. 

Stap 3: Na het selecteren van de behandeling, datum en tijdstip, wordt er gevraagd om je contactgegevens in te vullen. Zorg ervoor dat deze correct zijn, zodat ik je kan bereiken voor eventuele wijzigingen of bevestigingen. Nadat je de gegevens hebt ingevuld, kun je de afspraak indienen.

Stap 4: Je krijgt een mail met de door jouw gekozen behandeling, datum en tijdstip.

Let op: Een afspraak is pas definitief na bevestiging van mij. Je krijgt deze bevestiging via mail. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een door jouw gekozen datum of tijdstip niet beschikbaar is. In dat geval zal ik mijn best doen om een alternatieve optie te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen voor de door jou gekozen behandeling. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het boekingsproces, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Wij staan voor je klaar om te helpen.

holistische reis
Counselling
Bloemen
Counselling